• RTV

    RTV

  • Car Audio

    CAR AUDIO

  • AGD

    AGD

  • Rejestratory

    REJESTRATORY

  • FOTO

    FOTO

  • Kamery

    KAMERY

  • IT

    IT

  • Drukarki

    DRUKARKI

  • AUTO-MOTO

    AUTO-MOTO

  • Komputery

    KOMPUTERY

  • DRONY

    DRONY

  • Aparaty fotograficzne

    APARATY 

  • TELEFONY

    TELEFONY / SMARTWATCH

 

ZABAWKI

Wspaniałe zabawki dla dziecka w każdym wieku. Pozwól swojemu dziecku poznawać świat po przez zabawę oraz rozwijać swoje zdolności manualne i poznawcze. Okres dzieciństwa to krótki czas który możesz spędzić ze swoim dzieckiem zanim wejdzie w dorosły świat. Spraw żeby ten czas był wypełniony radością.

KOLEJ MAGNETYCZNA  MAGNETYCZNA LEWITACJA KOLEJKA ASCATO

BAMBAM ZABAWKA EDUKACYJNA

GWIEZDNY PROJEKTOR + USPOKAJACZ

KOLEJKA DROMADER 449.cm

SOLARNE POJAZDY 7w1

TOR WYŚCIGOWY 295.cm

 

 

IT RTV

Otaczająca nas elektronika jest częścią codzienności. Kontakt ze znajomymi i rodziną drogą elektroniczną ułatwia życie a podążający postęp skłania do posiadania solidnego sprzętu. Obecny poziom techniki to nie tylko zabawa i mile spędzony czas ale też komfort w podróżowaniu i bezpieczeństwo naszego domu.

ACER ASPIRE E5-576-392H WIN10 REPACK
KIEROWNICA ACME DO PC RS ADATA ŁADOWARKA SAMOCHODOWA  BLOW RADIO AVH-9880 7" GPS  EZWIZ KAMERA IP OBROTOWA DENON AVR X55OBT + WILSON CINEMATIC  WIEŻA MANTA MMS-002BT  XBOX ONE S 1TB + FORZA HORIZON 4

WARTO ZOBACZYĆ

 

Zabawki Lego Upominki Karty pamięci
Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl